RSI_BULL_BEAR_ADX doesn't work
#1
Hi,
i'm running gekko in a docker on MAC OS X.

I have installed new strategies and when i do backtest, RSI_BULL_BEAR is working fine.

RSI_BULL_BEAR_ADX doesn't work.
It starts and immediately stop without any result.

Talib and Tulind have been installed

Can somebody help?
Thank you
  Reply
#2
(07-09-2018, 06:39 PM)chico Wrote: Hi,
i'm running gekko in a docker on MAC OS X.

I have installed new strategies and when i do backtest, RSI_BULL_BEAR is working fine.

RSI_BULL_BEAR_ADX doesn't work.
It starts and immediately stop without any result.

Talib and Tulind have been installed

Can somebody help?
Thank you

this is the error i get:

Error: non-error thrown: 
  This Gekko instance encountered an error and can't continue
      at Object.onerror (/usr/src/app/node_modules/koa/lib/context.js:105:40)
      at <anonymous>
      at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:188:7)


Any clue?
  Reply
#3
i also tried to increase the time to 6 hours in UIconfig but still the same Sad
  Reply
#4
You should try:

npm install talib
npm install tulind
npm install mathjs
  Reply
#5
(07-11-2018, 03:22 PM)LordBB Wrote: You should try:

npm install talib
npm install tulind
npm install mathjs

Thank you LordBB but i talib and tulind were already installed.

Now i got a lot of errors and i will start a fresh installation.
Will see.
  Reply
#6
I had the same issues. You should install the latest Indicators here is the link: https://github.com/Gab0/gekko-extra-indicators
  Reply
#7
(07-12-2018, 06:27 AM)zoranjukic Wrote: I had the same issues. You should install the latest Indicators here is the link: https://github.com/Gab0/gekko-extra-indicators

Thank you for your help, i tried also with the latest ones.

I have re-installed from scretch
UIconfig file amended as told (time to 6 hours)
GCC is working well as command line
extra indicators installed.

Don't know anymore what could be the issue. 
I will probably give up on gekko...quite sad
  Reply
#8
(07-13-2018, 04:38 AM)chico Wrote:
(07-12-2018, 06:27 AM)zoranjukic Wrote: I had the same issues. You should install the latest Indicators here is the link: https://github.com/Gab0/gekko-extra-indicators

Thank you for your help, i tried also with the latest ones.

I have re-installed from scretch
UIconfig file amended as told (time to 6 hours)
GCC is working well as command line
extra indicators installed.

Don't know anymore what could be the issue. 
I will probably give up on gekko...quite sad

Just now after the last rebuild it looks like the Strategy RSI_BULL_BEAR_ADX works Smile

still have problem with BBRSI though Sad
I check whether there are other indicators to install for that one.

Thank you!
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: