Gekko Forum
Newbie: after installation, no home page, just "Index of /gekko"... - Printable Version

+- Gekko Forum (https://forum.gekko.wizb.it)
+-- Forum: Gekko (https://forum.gekko.wizb.it/forum-13.html)
+--- Forum: Technical Support (https://forum.gekko.wizb.it/forum-19.html)
+--- Thread: Newbie: after installation, no home page, just "Index of /gekko"... (/thread-57912.html)



Newbie: after installation, no home page, just "Index of /gekko"... - jiminy - 05-05-2019

I have installed gekko on my Mac Server, home network with SSL.

I seemed to successfully go through the installation process. I installed nodejs, git ,downloaded and installed Gekko, installed Gekko's dependencies and Gekko's Broker's dependencies

I got to the final message:

- - - - - -

Gekko v0.6.8

I'm gonna make you rich, Bud Fox. 

Serving Gekko UI on https://mywebsite.co.uk:443/gekko

- - - - - -

When I visit the UI this is all I see:

- - - - - -

Index of /gekko

Parent Directory
.dockerignore
.editorconfig
.env
.git/
.github/
.gitignore
.prettierrc
.travis.yml
CONTRIBUTING.md
Dockerfile
LICENSE
README.md
SECRET-api-keys.json
appveyor.yml
config/
core/
docker-compose.yml
docker-entrypoint.sh
docs/
exchange/
gekko.js
importers/
logs/
node_modules/
package-lock.json
package.json
plugins.js
plugins/
sample-config.js
strategies/
subscriptions.js
test/
web/

Apache Server at mywebsite.co.uk Port 80

- - - - - -

Have missed something in the installation process. 

Any suggestions on how to fix would be appreciated.

Thanks

Jim